Personali toitlustamine
Tervislik ja tasakaalustatud nauding ettevõtete töötajatele
Värske ja tervislik toitumine on ettevõttemaailmas muutunud väga oluliseks. Enamik inimesi soovib tervislikult toituda – ka tööl. Ettevõtete ülesanne on pakkuda oma töötajatele igapäevaselt kerget, tasakaalustatud ja maitsvat toitlustust.
Teenuse lisaväärtused
- Lai valik igapäevaseid toitlustusvõimalusi
- Kohaliku päritoluga toit
- Kvaliteetne, toitaineterikas
- Soovi korral saadaval mahetooted
Dussmanni toitlustamine
Võime garanteerida, et teie töötajad saavad nautida kergeid, värskeid ja kergesti seeditavaid roogasid, mis on kohandatud just kõikide igapäevakülaliste erinevatele maitsetele ja vajadustele. Tooteid valides pöörame suurt tähelepanu tippkvaliteedile ja eelistame koostööd kohalike tarnijatega. See võimaldab meil pakkuda kohalikke rahvusvahelisi lemmikuid, tagada tõelise mitmekesisuse ja pakkuda puhast naudingut.
Jätkusuutlikkus on meie jaoks oluline. Seetõttu tegeleme võitlusega toidu raiskamise vastu. Nulljäätmete poliitika on meie jaoks väga oluline. Planeerime hoolikalt toidukordade arvu mitte ainult selleks, et igal töötajal oleks juurdepääs mitmekülgsele lõunasöögivalikule, vaid ka selleks, et vältida liigset toiduraiskamist. Jälgime tarbimisjärgsete jäätmete kogust ja edastame neid biomassi töötlevatele ettevõtetele. Kasutatud õli kasutatakse biokütuse tootmisel.
CATERING MADE BY DUSSMANNMida me mõtleme jätkusuutlikkuse all?
Jätkusuutlikkus ja nauding ei välista üksteist. Seetõttu asusime tegema koostööd oma klientidega, et luua jätkusuutlikke kohalikke kontseptsioone. Lugege edasi, et teada saada, kuidas see toimib.
Dussmanni toitlustus
Palju rohkem kui vaid personali toitlustamine
Dussmann on tuntud oma mitmekülgsete töötajate toitlustusteenuste poolest. Toitlustame ka laias valikus muid rajatisi – kohvibaarist täistoitlustuseni, päevakeskustest vanadekodudeni. Koos klientidega muudame teenused kohandatud lahendusteks